ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ

 
ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ
ΑΦΟΙ ΚΑΡΑΤΖΙΑ | Ξυλουργικές Εργασίες Καρδίτσα
 
     
    Η επιλογή της ντουλάπας για κάθε δωμάτιο είναι συνάρτηση των αναγκών μας, του φωτισμού και του χώρου που έχουμε διαθέσιμο. Η αισθητική της ντουλάπας, τα υλικά που επιλέγουμε και τα χρώματα της πρέπει να είναι απόλυτα προσαρμοσμένα στο δικό μας γούστο ώστε να δένει αρμονικά με το χώρο σας.

Με πολύ μεράκι για τις ξυλουργικές εργασίες και τα χειροποίητα έπιπλα, η επιχείρησή μας “ΑΦΟΙ ΚΑΡΑΤΖΙΑ” η οποία βρίσκεται στην Καρδίτσα, κατασκευάζει ανοιγόμενες και συρόμενες ντουλάπες, απλές ή εντοιχισμένες, καθώς και βεστιάρια σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, μπορεί να κατασκευάσει τις ντουλάπες που εσείς επιθυμείτε, σε μοναδική ποιότητα αλλά και σε μοναδικές τιμές. Δημιουργούμε ντουλάπες που ταιριάζουν σε μοντέρνες αλλά και πιο κλασικές επιλογές, όλες με προσεγμένη κατασκευή και λειτουργικότητα.
     

 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ
που κατασκευάζουμε ξεχωρίζουν για το μοναδικό design τους, την υψηλή αίσθηση τους αλλά και για την αξεπέραστη ποιότητά τους.

 

 

 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να επισκεφτούμε το χώρο σας, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να τα προτείνουν την καλύτερη λύση για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε από οπου τους ζητηθεί στη Καρδίτσα αλλά και Πανελλαδικά.