ΕΠΙΠΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

 
ΕΠΙΠΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ
ΑΦΟΙ ΚΑΡΑΤΖΙΑ | Ξυλουργικές Εργασίες Καρδίτσα
 
     
    Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στις ξυλουργικές εργασίες, η επιχείρησή μας “ΑΦΟΙ ΚΑΡΑΤΖΙΑ” η οποία βρίσκεται στην Καρδίτσα, μπορεί να κατασκευάσει ότι έπιπλο χρειάζεστε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρου, προσαρμοσμένα στις ανάγκες και τις απαιτήσεις, της δικές σας αλλά και του χώρου σας.

Κατασκευάζουμε καναπέδες, τραπεζάκια απλά, τραπέζια μοναστηριακού τύπου, τραπέζια κήπου, έπιπλα τηλεόρασης, συνθέσεις, τραπεζαρίες, καρέκλες, μπουφέδες, έπιπλα μπάνιου, έπιπλα γραφείου αλλά και ειδικές κατασκευές που θα κάνουν τον χώρο σας πιο χρηστικό και λειτουργικό. Κατασκευάζουμε έπιπλα για οικίες αλλά και για επαγγελματικούς χώρους.

Για όλα τα έπιπλα που δημιουργούμε χρησιμοποιούμε αποκλειστικά κορυφαίας ποιότητας πρώτες ύλες, για να σας προσφέρουμε έπιπλα που θα κρατήσουν για μια ζωή. Στόχος μας είναι όχι μόνο η άψογη αισθητική αλλά και η αδιαπραγμάτευτη λειτουργικότητα σε κάθε έπιπλο που κατασκευάζουμε.
     

 

 

 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να επισκεφτούμε το χώρο σας, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να τα προτείνουν την καλύτερη λύση για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε από οπου τους ζητηθεί στη Καρδίτσα αλλά και Πανελλαδικά.